Zomer van Perignem #1

Eind juli ging onze eerste zomer van Perignem van start. We nodigden Barbara Ardenois uit, om aan enkele componisten de geneugten, mogelijkheden en het kunnen van het accordeon uit te leggen en te demonstreren. Vervolgens gingen de componisten aan de slag. De laatste dag werden deze nieuwe composities door Barbara ontdekt. Het was een uiterst vruchtbare zomer, voor componisten en accordeonisten. Een mooie start voor de ‘Zomer in Perignem’ reeks! Bedankt aan alle kunstenaars! (Kris De Baerdemacker, Barbara Ardenois, Markus Bitterer en Annelies Van Parys) DSCN2616 DSCN2649

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s